Anunțuri publicitare

Kim Hyun Joong


Kim Hyun Joong este un gazda, actor si lider din Coreea de Sud si a fost principalul rapper al grupului „SS501”.
El binecunoscut pentru rolul sau in „Baieti de bani gata”, pentru care a primit „Premiul pentru popularitate” la premiile internationale de teatru din Seul 2009 si „Premiul popularitatii” la cea de-a 45-a editie a premiilor PaekSang Arts.
A debutat ca artist solo in 2011. Este, de asemenea, o imagine in Coreea, castigand mai multe premii pentru imagine si membru al echipei de fotbal de caritate „FC MEN”.
Hyun Joong s-a alaturat distributiei piesei „We Got Married” impreuna cu Hwangbo. Cunoscute sub numele de „Cuplul Salata”, au castigat „Premiul pentru cel mai bun cuplu” al MBC.
Cuplul si-a facut iesirea oficiala din emisiune datorita suprapunerii programului cu filmarile pentru „Baietii de bani gata”.
In februarie 2015, fosta iubita a lui Hyun Joong a declarat ca este insarcinata cu copilul sau, iar el a declarat ca isi va asuma intreaga responsabilitate pentru copil. Fosta iubita a lui Hyun Joong a nascut in Septembrie 2015.
In ianuarie 2017, fosta iubita a lui Hyun Joong a fost gasita vinovata si acuzata pentru tentativa de frauda, acuzatii false despre abuz si avort spontan fals.
In februarie 2018, a fost condamnata la inchisoare si amendata cu 5 milioane de woni.
Hyun Joong s-a inrolat pe 12 Mai 2015 pentru serviciul sau militar obligatoriu si a fost eliberat pe 11 Februarie 2017.

Seriale

Anunțuri publicitare
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: