Anunțuri publicitare

Fratele anului (2018)


Brother Of The Year (2018)

Gen: Comedie, Familie, Romantic,Sport,
Data lansarii: 10.05.2018
Tara: Tailanda

Cand era doar un pusti, Chad se gandea ca, copilul din burta mamei sale, ar fi un baiat. In ziua nasterii copilului, mama lui a dat nastere unei fete in schimb, pentru Chad a fost sfarsitul lumii.
Visele lui de a se juca cu robotii si de a se juca fotbal cu fratele sau mai mic au fost distruse, deoarece ori de cate ori se juca cu sora lui mai mica, Jane, izbucnea in plans.

De cand erau doar niste copilasi si pana cand au devenit adulti, Chad si Jane s-au luptat pentru tot. Asta pentru ca Jane este mai degraba ca mama lui Ciad decat sora lui mai mica, iar Ciad mai degraba pare sa fie in grija lui Jane decat fratele ei mai mare. Cine altcineva ar putea fi un frate mai mare atat de fraier, fiind mai slab decat propria sa surioara in orice face? Indiferent de domeniul comparat: invatare, sport, aspect, comportament, „perfecta” Jane il bate in toate.
Singura ocazie in care Chad poate arata ca un frate mai mare este atunci cand exista baieti care incearca s-o curteze pe Jane. Chad isi sa aerul de mare importanta pentru a-i alunga pe acei tipi, ca o razbunare pe Jene. Acesta este motivul pentru care Jane trebuie sa ascunda relatia de dragoste dintre ea si Moji, un tip japonez care este mai mult decat perfect.
Jane nu vrea ca aceasta iubire sa fie distrusa de fratele ei mai mare, ca de obicei. Dar dragostea nu paote fi un secret. In cele din urma, Chad afla ca Jane se intalneste in secret cu Moji. Cum ar putea Ciad sa le dea o lumina verde? Dupa cum v-am spus, indiferent de ce o face pe Jane fericita, fratele mai mare Ciad nu va lasa niciodata sa se intample!

CAST

Sunny Suwanmethanont
Chatchawan
Urassaya Sperbund
Jane
Nichkhun
Moji

Traducere: Dana-Maria

Anunțuri publicitare
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: