Anunțuri publicitare

L: Schimba lumea (2008)


L: Change the World (2008)

Gen: Aventura, Supranatural, Suspans,
Data lansarii: 9.02.2008
Tara: Japonia

Ultimul dusman este o noua „Moarte”, creata de om. Pentru a rezolva Cazul Kira, L (Kenichi Matsuyama) pleaca din Los Angeles convins ca Kira este in Japonia. In acelasi timp, intuitia lui ii spune ca nu va mai putea reveni niciodata in Los Angeles…
Cunoscuta sub numele de Kira, Light Yagami, folosindu-se de caietul mostenit, incearca sa devina Dumnezeu a unei noi lumi fara crime.
Prin alegerea finala a lui L, Cazul Kira se inchide, dar, in acelasi timp, L il pierde pe Watari, cel mai de incredere partener al lui L.
Dupa ce a murit Watari, L preia sarcina de a rezolva cazurile ramase in dosarul lui Watari. Dupa ce toate cazurile sunt rezolvate, soseste un „cadou” adresat lui Watari. Darul este un baietel.
De pe cardul SD, pe care BOY il are in posesia sa, L afla ca baietelul este singurul supravietuitor din satul thailandez, care a fost exterminat. L, de asemenea, descopera o conspiratie uriasa, in spatele tragediei din satul thailandez se afla o „Moarte” creata de om.
Intre timp, L are un alt vizitator, numele fetei este Maki si ea ii spune lui L ca a adus „ceva” ce tatal ei, care a murit de o moarte groaznica, ia spus sa-i dea lui Watari.
Dupa ce L realizeaza ca acel „ceva” pe care l-a adus fata este, intr-adevar, „Moartea” in cauza, faptasii sunt inchisi.
Protejandu-i pe cei doi copii, L face miscari fizice pentru a rezolva cazul groaznic. Cu toate acestea, au ramas doar 6 zile pentru el.

Death Note (2006)
Death Note: Last Name (2006)
Death Note: Light Up The New World (2016)

CAST

Matsuyama Kenichi
L
Sato Megumi
Hatsune Misawa
Masana Bokuzo
Asao Konishi

Multumim pentru traducere.

Anunțuri publicitare
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: